vrijdag 7 juni 2013

Tuinplannen

Lang niet geweest, tot mijn schaamte, soms is de inspiratie weg of is de inspiratie er wel maar geen tijd, of is het dat ik mezelf de tijd niet gun. Met dit prachtige weer ga je eigenlijk niet achter je pc zitten maar omdat het soms te warm werd gun ik me de tijd toch even. Hoe is het met iedereen, hier gaat alles lekker zijn gangetje, druk bezig met plannen voor onze achtertuin.

Straks in oktober wonen we hier al 10 jaar en nadat we het huis van binnen opgeknapt hebben, is het nu toch echt tijd voor de achter- en voor tuin, de ideetjes varieren van veranda, afdakje, moestuin, muurtjes, tot nieuwe schuttingen aan toe, dus druk op zoek naar inspiratie, wil een moestuin in bakken maar kreeg te horen of dat wel zo verstandig was, eigenwijs als ik ben gaat dat toch lekker gebeuren, inmiddels ben ik sinds gisteren de eigenaar geworden van heerlijke muntstekjes dus die zitten al in een oude emmer, hopelijk levert deze plant me heel veel glazen heerlijke muntthee op.

Hop wil ik ook planten omdat het zo leuk is om daar creatief een krans mee te maken en nee, niet voor het bier;) nu nog op zoek naar zoveel mogelijk planten/stekken om er een echte eet/pluktuin van te maken, vind het zonde om alleen planten in de tuin te hebben voor de sier, je moet er ook wat mee kunnen doen.

Plaatje van Internet,

2 opmerkingen:

  1. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Interesting. Your instructions look clear but I'm not very good at this so I hope this will work well for me. Thanks for the tips!

    BeantwoordenVerwijderen