dinsdag 18 juni 2013

Vive la FranceHier zit ik dan weer thuis, met op de achtergrond Lara Fabian, prachtige zangeres, en graag ga ik een keer naar een concert van haar.

Gisteravond terug gekomen uit het schone (alleen de brocante artikelen soms niet) Franse land, met hun prachtige natuur, en brocante uiteraard, maar die wegen... je brocante zou er door kapot gaan tijdens de reis, maar de rit was de moeite waard, heb weer prachtige spullen gevonden en kan er weer even tegen; een brocante liefhebber weet wel dat je eigenlijk elke dag wel weer die kant op wil, maar het kan niet alle dagen feest zijn, er moet soms ook gewerkt worden, ik laat jullie mijn aanwinsten en foto's zien van het afgelopen weekend in Maroilles, nog nooit geweest maar voor herhaling vatbaar en zeker in het gezelschap van Fintje de Lange, bedankt voor de gezelligheid en zeker ook voor je vertaling van al mijn stuntelige pogingen in het frans;))


7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige aankopen.
  Enne...zie ik daar wat heerlijks...?
  ;)

  Heb je ook een winkel offe is dit heerlijk allemaal voor jezelf...?

  Fijne dag

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt leuke spulletjes gescoord...dat wordt genieten....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Tanja,
  Ik zie nu pas dat deze blog van jou is! Ben allang met je bevriend op FB(na ontmoeting bij Baret) en heb jou onder favoriete blogs staan...af en toe ga ik eens snuisteren en kwam ook bij jouw blog...
  Leuk hoor, ik wist niet dat je een blog had! Ziet er leuk uit,dit verslag en foto's!!! Groetjes!! Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. even een antwoord op je vraag op mijn blogje, de cementkuipen staan het gehele jaar door buiten, dat is het voordeel van deze kuipen, ze vriezen niet kapot, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor dergelijke mooie aanwinsten snap ik dat je er zo weer heen zou willen reizen. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post and sharing it. Keep blogging.

  BeantwoordenVerwijderen