zondag 25 september 2011

Gewonnen!!



Ik stuiter nog een beetje, lees net een mailtje dat ik deze week naar de Woonbeurs mag, mede dankzij een wedstrijd die het Goed heeft uitgeloofd, van de 2 namen die er genoemd werden, was mijn naam er eentje, Yes!! Amsterdam I am coming!!

vrijdag 16 september 2011

Gezocht!!

http://www.jeannedarcliving.dk/_ul/xProductCatalogue/productDetails.aspx?id=608223&Group= 
Naar aanleiding van de hoeveelheid kleding die in huis is en doorgeschoven wordt naar buren, vrienden etc wil ik graag een leuk rek, de standaard rekken zijn niet mooi genoeg, nu zoek ik zoiets als Jeanne d'arc achtige stijl, hoeft niet persé van hun te zijn.
zo'n rek zoek ik en ook houten kledinghangers, zowel voor volwassenen als voor kinderen, blank of wit

zondag 4 september 2011

Lille est tre beau/belle










In een warm Lille, met leuk gezelschap dankzij Neele en Jannie een hele geslaagde brocantemarkt bezocht, zeker voor herhaling vatbaar, dus Lille, volgend jaar kom ik weer!!

vrijdag 2 september 2011

LILLE I AM COMING

Morgenvroeg vertrek ik naar de grootste markt van Europa, voor het eerst in mijn eentje, ja de mannen zijn hier thuis niet gek op mijn hobby, of zoals ze het zelf noemen verslaving. Gelukkig gaan er een heleboel andere "verslaafden" mee in de bus, dus gezellig zal het wel worden. Misschien zie ik 1 of meerdere van jullie, en schroom niet als je me tegenkomt en je denkt me te herkennen, ben altijd in voor een praatje hoor, maar of jullie me herkennen met een andere bril en een ander kapsel, zwarte kleding heb ik altijd aan dus misschien ben ik daar aan te herkennen, o ja de bril heeft de kleur...zw...

En misschien moet ik wel zo weer terug reizen hihi