woensdag 13 april 2011

Wandelen of fietsen zonder doel is niets voor mij

Veel mensen kunnen wandelen in het bos of een eind fietsen, zonder ergens naar toe te moeten en gewoon in de rondte dwalen. Ik kan dit niet, altijd als ik op de fiets stap moet ik een doel hebben, dit kan gaan van kringloopwinkels tot brocantewinkels of markt of rommelmarkten aan toe.

Als we gaan wandelen in het bos, moet ik toch altijd weer een mooie tak (die al op de grond lagen) meenemen, want zonder doel is het voor mij niets aan.

Met een bezoek aan een rommelmarkt, brocantemarkt etc kan je me heel gelukkig maken en ik sjouw me een breuk met mooie spullen en daardoor ook weer veel kilometers in de benen.

Zaterdag mag ik weer 5 kilometer fietsen om naar een rommelmarkt te gaan en daar een lekkere wandeling maken en dan weer 5 kilometer terug fietsen met een bepakte fiets, dus conditie kan je heus wel opbouwen door de brocante.



Afgelopen vrijdag heerlijk even wezen struinen bij Le Baret brocante in Westerbork, een aanrader voor iedereen, de foto's spreken voor zich

zondag 3 april 2011

Brocante inkooptocht

Brocante-jachtseizoen is weer geopend!!;)))

Ben weer op jacht geweest naar nieuwe brocante, het was vroeg toen we in Makkinga waren, maar als je in goed gezelschap bent van je vriendin dan kom je de dag wel gezellig door. Leuke mensen ontmoet, ook onaardige mensen gemerkt en zelfs een beetje fries proberen op te steken, niet gemakkelijk maar toch wel leuk. Gisteren gezellig met vriendin Ellen naar de rommelmarkt van dos 46 geweest, entree weer hoger maar ja het mocht de pret niet drukken want hier ook weer leuke dingen gescoord.

 Ik vind het heel leuk als jullie reageren of een link op jullie site zetten maar helaas ben ik nog leek op dit gebied, dus weet ik nog niet hoe ik een link van jullie blogs op mijn site kan zetten dus hoop ik dat er iemand expert is op dit gebied



I